Historie, verdier og løsninger

Vår historie

Mediatjenester koster, det vet vi godt. Vi har derfor spesialisert oss på gode løsninger som bygger god verdi. Vi ønsker å satse på et trygt og langsiktig samarbeid med de vi jobber med, for verdiskapning for begge parter.

Innovasjon i løsninger

Vi påstår at vi har en markedets beste priser på løsninger vi leverer. Det er fordi vi har egne systemer, kompetanse og løsninger for drift. Vi samarbeider med norske leverandører og bruker kun de beste plattformer å jobbe på.

Våre verdier

Måten vi jobber på, er det som skiller oss fra alle andre aktører. God kommunikasjon, tillit og verdiskapning. Ikke minst at vi setter kunden i sentrum.

Open source CMS

Vi jobber primært med WordPress for nettsider og integrasjonen WooCommerce for nettbutikk. Med WordPress kan vi gode løsninger, med mulighet for skalering og et brukervennlig enkelt admin-panel for redigering.

Tornado webhosting

Vi er totalleverandør av alle nødvendige tjenester som domener, mail, webhotell, webserver databaser og SSL sertifikater. Slik at du som kunde kun trenger å forholde deg til kun en leverandør innen webdesign.

God kommunikasjon

Vi er lite selskap med god slagkraft, vi fokuserer på i alle prosesser på god kommunikasjon. Vi ønsker å ha en tett relasjon med kunden og samtidig lære opp kunden i prosessen, slik at kunden får mest mulig utbytte ut av samarbeidet.